Βρείτε μας στο Google+ Αχαϊκός Σύλλογος Μεσσηνίων «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ» blogspot

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017




ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ 2017 



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η «ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΗ ΒΡΑΔΙΑ» που αποτελεί την ετήσια παραδοσιακή εκδήλωση του Αχαϊκού Συλλόγου Μεσσηνίων «Ο ΠΑΠΑΦΛΕΣΣΑΣ».  Η εκδήλωση έλαβε χώρα την Κυριακή 2 Ιουλίου 2017 και ώρα 21:00 στον υπέροχο παραθαλάσσιο χώρο που θυμίζει κάτι από νησί, «Miyora Patras Cocktail Bar/Restaurant»  και συμμετείχαν τόσο οι Μεσσήνιοι της Πάτρας όσο και οι φίλοι τους. Το γλέντι διήρκησε ως τις πρώτες πρωινές ώρες και κράτησε αμείωτο το κέφι των συμμετεχόντων μέχρι τέλους οι οποίοι γεύθηκαν μεσσηνιακά προϊόντα .
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους οι:
·         Χρήστος Μπούρας, Αναπληρωτής Πρυτάνεως Οικονομικών, Προγραμματισμού και Εκτέλεσης Έργων
·         Κωνσταντίνος Βοργίας, Πρόεδρος του Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. Ν. Αχαΐας και μέλος του Δ.Σ. της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωμάτων Ασφαλείας.
·         Σταύρος Τσεκούρας, Πρόεδρος Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Αχαΐας
·         Βασίλης Μπάρλος, Ταμίας του Συνδέσμου Αποστράτων ΕΛ.ΑΣ. Ν. Αχαΐας
·         Έλενα Κονιδάρη-Αντωνοπούλου, Υποψήφια Βουλευτής  Ν. Αχαΐας
·         Ηλίας Βαρβαρήγος, Πρόεδρος Συλλόγου Ζακυνθινών Ν.  Αχαΐας
·         Γεωργία Μυλωνοπούλου, Μέλος Δ.Σ. Συλλόγου Ζακυνθινών Ν.  Αχαΐας
·         Γεώργιος Λάμπουρας, πρώην Γεν. Γραμματέας Συλλόγου Κερκυραίων 
·         Αδαμαντία Δημοπούλου, Ταμίας του Συλλόγου «Αγκαλιά-ΖΩ».
·         Χρήστος Τσιλιμέκης, Πρώην Πρόεδρος Συλλόγου Ευρυτάνων

Στην ομιλία της η Πρόεδρος του Συλλόγου Πηνελόπη Ν. Λαμπούση ανέφερε: «Σας ευχαριστούμε που είστε απόψε όλοι εδώ και για άλλη μια φορά θα πω πως η συμμετοχή σας και η αγάπη σας σε οτιδήποτε υλοποιούμε μας δεσμεύει αφάνταστα ώστε να ετοιμάζουμε ακόμη ωραιότερα πράγματα, αντάξια των προσδοκιών σας. Ευχαριστώ το Δ.Σ. μας για ότι έκανε ο καθείς από τη δική του σκοπιά και για την οιαδήποτε συνεργασία. Ευχαριστούμε  τους ιδιοκτήτες αυτού του υπέροχου χώρου, τον καθηγητή μουσικολογίας κο Βασίλη Ακρίβο και την ορχήστρα του, καθώς και τον κο Παναγιώτη Χαλκιόπουλο δάσκαλο στο ‘’Λαϊκό Εργαστήρι’’ και τους χορευτές του που αφιλοκερδώς συμμετέχουν στην αποψινή βραδιά μας.
Σε αυτό το σημείο θα ήθελα τελειώνοντας να προβώ σε δύο ανακοινώσεις. Αρχικά σας γνωστοποιώ, για όσους δεν το γνωρίζουν πως οι Μεσσήνιοι έχουν ιδρύσει τη δική τους Τράπεζα Αίματος στο νοσοκομείο του Αγ. Ανδρέα, την οποία αποφασίσαμε να ενεργοποιήσουμε από τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.
Η δεύτερη ανακοίνωση αφορά στο γεγονός ότι, κατόπιν συζητήσεως με τον Αντιδήμαρχο Πολιτισμού, κο Πλέσσα, θα προβούμε στην δενδροφύτευση στην προτομή του ήρωα Παπαφλέσσα, ελαίας ως σύμβολο της γενέτειράς μας και βελανιδιάς για τους γνωστούς ιστορικούς λόγους της αποτίμησης φόρου τιμής από τον Ιμπραήμ Πασά στον Εθνεγέρτη μας. Σας ευχαριστώ θερμά». 
Επιπροσθέτως, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους χορηγούς της πλούσιας λαχειοφόρου αγοράς για τις ευγενικές δωρεές τους. Ειδικότερα ευχαριστούμε τον κο Γιάννη Αδαμόπουλο, την ΣΥΚΙΚΗ, τους Μύλους ΚΕΠΕΝΟΥ, τους ιατρούς: Σταύρο Στάυρου, Φωτεινή Τσατσάγια και Ευάγγελο Φωτεινόπουλο, κ.ά.








































Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου